Display-IT Solutions 2017-09-12T14:14:15+00:00

Display-IT Solutions

Instore Advertising TV, også kaldet InstoreTV eller Digital Signage, er en investering med hurtig udbetaling med hensyn til en gevinst i overskud og en øget dialog med dine kunder. InstoreTV skaber en optimeret forbindelse mellem salgs- og marketingafdelinger.

Det er et bevist faktum, at reklamer er mest effektive, når de ses i forretningerne. I butikkerne har InstoreTV stor indflydelse på køberens beslutninger, især sidste øjebliks impulshopping. Det distribuerer også relevant information fra butikken til kunden på en let og smuk måde.

Fineman A/S er nichedistributør og en af Danmarks stærkeste specialister indenfor produkter til grafiske løsninger.Vi har mange års erfaring indenfor disse områder, og tilbyder dig adgang til flere stærke brands. Vi er lagerførende på stort set alle oprettede varer.

Vi gør produkterne let tilgængelige, og hjælper dig altid gerne med at finde den rette løsning til dine kunder. Finemans produktportefølje dækker alle segmenter, lige fra hjemmebrugeren til komplekse løsninger til erhvervslivet.

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til vores produkter, ønsker at blive ringet eller andet?

Så kontakt vores Sales Manager, Søren Andersen via formularen.

Please leave this field empty.

Cases

2017-07-06T14:04:37+00:00

24 skærme giver Vejdirektoratet overblikket på hele Sjælland

24 skærme giver Vejdirektoratet overblikket over trafikken på hele Sjælland I 2015 leverede Fineman Display-It i samarbejde med Immediad en komplet hardware og software løsning, der med 24 skærme kan overvåge trafikken på hele Sjælland [...]