ENGAGERET I KVALITET OG PROFESSIONALISME

Finemans mission er, at gøre det muligt for vores kunder at lave hvad de er bedst til, mens vi sikrer, at deres applikationer opfylder alle krav og behov. Vi forstår problemerne og mulighederne i den internationale sundhedssektor, hvorfor det er en grundlæggende del af vores forretningsfilosofi at beskytte kundernes interesser, mens vi altid løser nye udfordringer.

Vi har en lidenskab og passion for det vi laver, og vi tror på, at det afspejler sig i vores produkter, vores service og vores team. Derfor har vores salgs-, marketing-, service- og supportafdelinger konstant fokus på, at skærpe deres færdigheder og kompetencer. Derfor befinder vores medarbejdere sig i hjertet af virksomheden, og sammen er vi dedikerede til at levere innovative løsninger til dig og dine kunder.

Nyskabelse og innovation er en af vores kerneværdier, og vi udfordrer konstant sædvanen. Gennem nytænkning er vi de første til at tage initiativ til nye idéer og produkter. Trods vores vokseværk og position som top-10 leverandør, holder vi fast i at forblive innovative, og stræber efter at skabe vores næste avancement. På denne måde er du sikret, at du altid vil blive tilbudt produkter, som udnytter dine muligheder fuldt ud.

Via vores forståelse for vores markeders behov, vil du finde produkter i vores produktportefølje, som er perfekt tilpasset disse. Vi har vidst at vi kan tilpasse os markedet og tidens udvikling. Da markedet for monitorer begyndte at definere sig selv, og behovet for at distributionsvirksomhederne søgte løsninger udover standardprodukter opstod, lykkedes det os at ændre vores strategi og fastholde vores markedsposition.

En slank organisation og en hurtig beslutningsproces gør det muligt for os at handle hurtigt og være fleksible i forhold til kundernes krav. Samspillet mellem en effektiv logistik og vores ERP-system gør samtidig, at vi sikrer hurtig og sikker levering af vores varer.