Medarbejdere i Fineman

Medical Solutions

Ingrid Saunders
Key Account Manager

is@fineman.dk
Tlf.: +45 31 19 73 02

Geografisk område: Jylland og Fyn.

Speciale: Panel PC’er, hygiejniske tastaturer og mus, carts og monteringsløsninger.

Ingrid Saunders har mere end 15 års erfaring med værdibaseret salg til medicalområdet, og startede 1. oktober 2017 som en del af medical teamet hos Fineman A/S. Her skal hun fortsætte med at arbejde i sundhedsområdet, som hun brænder for.

Ingrid er ansvarlig for salget af medical IT-produkter og medical løsninger i Vestdanmark. Ingrid er godt vant med procedurerne i regionerne, hvorfor projekterne hjælpes igennem i en koordination imellem de involverede afdelinger på hospitalerne.

Med sin store viden og tekniske forståelse indenfor brugen af medicinsk godkendte produkter, har Ingrid kompetencerne til at rådgive Finemans kunder inden for hendes produktområde. Således er vores kunder i sikre hænder med hensyn til at finde den optimale løsning, når der skal vælges eksempelvis panel PCer, rengøringsvenlige tastaturer og mus samt monteringsløsninger.

Med sin positive attitude og indstilling til god service, er Ingrid altid klar til at tage en snak om opgaven.

Nicolai Krag-Nielsen
Specialist, Radiologi

nkn@fineman.dk
Tlf. 20 19 50 07

Geografisk område: Jylland og Fyn.

Speciale: Diagnostisk udstyr, samt tilhørende løsninger og service.

Nicolai er uddannet radiograf, og har erfaring med både klinisk radiografi, stråleterapi og forskning.

De seneste 10 år har han haft stilling som medicoteknisk rådgiver i Region Midtjylland, hvor han har arbejdet med kvalitetssikring og -udvikling indenfor røntgenudstyr og diagnostiske monitorer. Her har han bl.a været en af hovedkræfterne i Sundhedsstyrelsens arbejdsgruppe omkring lovgivning af monitorer til røntgendiagnostik. Et vigtigt stykke arbejde, der rammesætter anbefalinger og krav til, hvordan man bør betragte et røntgenbillede.

Nicolai er ansat i Fineman A/S i maj 2019 som specialist i radiologi, og har ansvaret for kunder i Jylland.

Med sin store erfaring indenfor det radiologiske speciale, hjælper han gerne kunderne med at specificere den løsning, der passer bedst til deres behov.

Som person er Nicolai positiv og imødekommende, og er altid klar til opgaven.

Lars Andersen - Senior Support Engineer

Lars Peter Andersen
Senior Support Engineer

lpa@fineman.dk 
Tlf.: +45 31 19 50 25

Efter at have arbejdet for Danbit i 12 år, søgte Lars et nyt job, hvor han kunne fortsætte sit arbejde som kvalitetsfokuseret teknisk ingeniør.

Lars begyndte som Senior Support Engineer hos Fineman i 2015. Han tog jobbet fordi han vidste, at Fineman har et godt omdømme og leverer produkter af høj kvalitet til sine kunder.

Lars er den førende ansvarlige  i selve produktionen og klargørelsen af computerne for både Digital Signage og medicinske kategorier, hvor han trives med at udføre arbejde af høj kvalitet baseret på sin enorme erfaring.

Søren Andersen - Tech. Sales Manager / Partner

Søren M. Andersen
Tech. Sales Manager / Partner

sa@fineman.dk
Tlf.: +45 20 19 50 20

Efter at have været indkaldt til militæret og fuldført sin værnepligt, blev Søren i 1999 anbefalet at søge et job som RMA/teknisk support hos Fineman.

Sørens personlighed matchede teamet perfekt, og han blev hurtigt ansvarlig for al RMA og for produktkategorier som Wacom.

Som en af hovedkræfterne bag den revolutionerende Digital Sinage løsning, som Fineman skabte for Inspiration, udviklede Søren sektoren. Han satte nye standarder med en trådløs løsning baseret på en alt-i-en Linux baseret løsning, som viste sig at være mere stabil end alt andet på markedet, og satte derved nye standarder for industrien.

I dag er Søren den primære Technical Sales Account Manager inden for alt vedrørende Digital Signage, hvor han kan bruge sine kompetencer og sin ærlighed fuldt ud, når han designer løsninger i verdensklasse for sine kunder.

Jørgen Enevoldsen
Senior Account Manager

je@fineman.dk
Tlf.: +45 22 704 473

Jørgen er typen der lytter til kunderne og teknisk ligesindede, for at kunne tilbyde de absolut bedste løsninger. Det har han gjort i mere end 30 år. Blev uddannet radiomekaniker i start 90’erne. Det var dengang man kom på efteruddannelse i Compact Disc og VHS. Han kom ret hurtigt over i Pro AV branchen, med en forkærlighed for Digital Signage.

Jørgen har i USA gennemført en række Miller Heiman træningsforløb i komplekst salg. Han trives af det lange seje træk i et teknisk kompliceret salgsforløb. ”Den følelse af at sidde til sidst med kunden, hvor alle parter er tilfredse, både teknisk og økonomisk – det giver virkelig næring” siger han.

Region Hovedstadens Info-TV og Jyske Banks signage løsninger, begge med mere end 500 playere, har været et par af Jørgens ”lange seje træk”.

Hos Fineman har Jørgen ansvaret for salget af hardware der bruges til Digital Signage, til AV og IT-forhandlere og til software producenter. Nyt for Jørgen er hardware og software til styring videovægge og Direct View LED. ”Heldigvis besidder vi en enorm know-how i huset, så jeg er helt tryg ved at bevæge mig ud på dette felt også” griner han.

Lorenz Nielsen
Technician

ln@fineman.dk
Tlf.: +45 31 197 301

Efter at have været i den maritime branche i 6 år, søgte Lorenz i 2020 job hos Fineman som tekniker og supporter.

Finemans stærke support og produktion omkring videowalls, såvel som signage gjorde stillingen særligt interessant.

Lorenz har supporten på videowall løsninger, KIOSK løsninger og Signage Løsninger, samt alt der skulle falde udenfor kategorierne.

Backoffice

Heidi Ipsen

Heidi Z. Ipsen
Chief Accountant / Partner

hzi@fineman.dk
Tlf.: +45 31 19 50 24

Heidi startede som bogholderassistent hos Fineman i 1998 efter at have haft en lignende stilling i Telecom industrien.

Under IT-boblen i 2000/2001 arbejdede Heidi kun på deltid hos Fineman , men så snart tingene vendte, var hun tilbage på fuld tid med hendes vindende og omsorgsfulde personlighed, hvor hun nu har ansvaret for bogholderiet, reception og alt mulig andet.

Heidi er for tiden Chief Accountant, men som en del af det fleksible Fineman team, står hun også for indkøb og controlling, hvor hun kontrollerer produktionen og sikrer, at lageret aldrig løber tør.

Jesper Fineman
CEO/ Partner

Jesper Fineman blev ansat som produktchef i 1998, men viste så meget talent og iværksætterånd, at han påtog sig rollen som CEO inden for 12 måneder efter sin start.

Som CEO navigerede Jesper gennem IT-boblen, som brast i 1999/2000, og i 2001 overtog han den danske virksomhed, som han blev 100% ejer af.

Som visionær entreprenør begyndte Jesper at transformere virksomheden fra klassisk PC-producent og grossist til højt specialiseret servicevirksomhed, som leverer unikke løsninger.

I dag er Jesper fortsat entreprenør, som søger den næste transformative løsning på sine kunders udfordringer.

Billede på vej

Morten Dufour Voetmann
COO

mv@fineman.dk
Tlf.: +45 31 19 73 03

Billede på vej

Rasmus Rahbek
Teknisk Service Specialist & Koordinator

rr@fineman.dk
Tlf.: +45 31 19 73 04

Billede på vej

Marc Christian Skoglund
Lager Ekspedient og Koordinator

mcs@fineman.dk
Tlf.: +45 31 19 50 23