Matrox®: Innovative processor løsninger

Matrox er kendt for sin overlegne billedkvalitet. Deres grafikkort sikrer skarpe, klare og livagtige billeder, der tiltrækker dit publikums opmærksomhed. Uanset om du arbejder med digital skiltning, kontrolrum eller broadcast-applikationer, får du en enestående visuel oplevelse med Matrox.

Med over 40 års erfaring i branchen er Matrox en pioner inden for udviklingen af avanceret video- og grafikteknologi. Deres innovation finder løsninger på de komplekse krav som der opstår i en konstant udviklende teknologisk verden, hvilket gør dem til en foretrukken leverandør for professionelle AV-brugere verden over.

Hos Fineman ved vi, at det rette AV-udstyr er helt essentielt for at skabe effektive præsentationer, fængslende events og innovative installationer. For os er det en ære at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkterne fra Matrox.

Se udvalget af Matrox produkter i Finemans webshop.

Videovæg og grafikkort matrox stor

Innovativ teknologi og høj kvalitet

Når du vælger Matrox, vælger du produkter, der er bygget til at holde længe. Og produkterne er kendt for deres høje kvalitet – både hvad angår pålidelighed og holdbarhed. Det er med til at sikre en stabil driftstid – selv i de mest krævende miljøer. Dette gør Matrox til det ideelle valg for både permanente installationer og i krævende event-opsætninger.

Populære Matrox produkter

Matrox Extio 3

Extio3 er den ultimative løsning til KVM (Keyboard, Video, Mouse) over IP-baserede multimonitor arbejdsstationer. Extio3 gør det muligt at fjerne din computer fra skrivebordet, og forlænge dine skærm-, USB- og lydsignaler over store afstande via netværket.

Dette giver dels en fordel ved en ren og minimalistisk arbejdsplads, men også i tilfælde, hvor computeren står sikret i et kølet serverrum, sammen med andre computere.

Matrox KMLync

KMLync kan fungere som en stand-alone KVM switch, og sammen Extio3 kan du centralt styre op til fire USB-keyboard- og mus-enheder og nemt skifte imellem enhederne. Og alt sammen stadig over netværket. Det giver dig en hidtil uset fleksibilitet og en langt mere strømlinet arbejdsproces.

Matrox LUMA

Med LUMA får du avanceret grafikydelse og fleksibilitet, designet til at opfylde behovet i selv de mest krævende arbejdsstationer og AV-applikationer. LUMA der leverer højopløsningsgrafik simultant på flere skærme – ideelt til krævende kontorapplikationer, signage-installationer og videovægs-controllere.

LUMA er kompatibelt med Windows og Linux og den avancerede teknologi til skalering og display-styring giver dig fuld kontrol over skærmopsætningerne. Med LUMA får du den kraft, ydeevne og pålidelighed du har brug for til dine grafiske behov.

Maevex™-serien

Maevex er en række 1GB streaming-produkter der findes i 1-kanal og op til 4-kanals streaming af 4K signaler, fra én enkelt boks. Serien understøtter H.264, H.265, zero latency pass through samt low-latency AV-over-IP distribution.

Med disse encodere og decodere har du mulighed for at streame en eller flere 4K-videoer på samme tid, hvilket gør dem ideelle til digital skiltning, kontrolrum og streaming i virksomheder.

Convert IP

Convert IP er en alsidig AV-over-IP-encoder/decoder, der gør det muligt at gennemføre en pålidelig og højtydende videooverførsel og -konvertering over 1, 10 & 25 Gbps netværk.

Med den intuitive brugerflade og de avancerede funktioner giver ConvertIP dig mulighed for at strømline dine AV-installationer og integrere flere enheder. Uanset om det er til digital skiltning, kontrolrum eller virksomhedsapplikationer, leverer ConvertIP en enestående billedkvalitet og høj ydeevne.

ConvertIP er IPMX-Ready og er idéel til at agere som bro fra broadcast standarden SMPTE ST 2110 IP og HDMI, HDBaseT & SDI.

Monarch™-serien

Monarch-serien indbefatter kraftfulde og brugervenlige streaming- og optagelsesløsninger. Enhederne er perfekte til live streaming af begivenheder, forelæsninger og virksomhedskommunikation, og de sikrer, at dit indhold når ud til dit publikum i højeste kvalitet.

QuadHead2Go™

QuadHead2Go er en fleksibel multi-skærm kontroller, der kan drive op til fire skærme fra et enkelt input. Det giver dig mulighed for at skabe nogle imponerende videovægge og visuelle displays, somvirkelig skiller sig ud og skaber opmærksomhed.

Matrox D-Series™

Matrox D-Series grafikkort giver dig høj multi-display ydeevne, som kan være nødvendigt i kommercielle og kritiske applikationer. De er i stand til at drive op til fire 4K-skærme eller en enkelt 8K-skærm og er dermed velegnede til digital skiltning, kontrolrum og andre avancerede visuelle løsninger.

Kontrolrum

Hvad kan Fineman tilbyde?

Som din AV-partner tilbyder Fineman ikke kun de bedste produkter fra Matrox, men også den ekspertise og support, der sikrer, at du får mest muligt ud af dit udstyr. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med rådgivning, installation og efterfølgende support, så du sikrer et professionelt resultat hver gang.

Vi kan hjælpe

Kontakt os i dag

Som din AV-partner tilbyder Fineman ikke kun de bedste produkter fra Matrox, men også den ekspertise og support, der sikrer, at du får mest muligt ud af dit udstyr.

Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med rådgivning, installation og efterfølgende support, så du sikrer et professionelt resultat hver gang.

Modtag vores nyhedsbrev