VuWall: Innovative kontrolrumsløsninger

VuWall – 15 års erfaring

VuWall kan som en af pionererne inden for avancerede løsninger til kontrolrum i 2024 fejre 15 år med banebrydende innovation. Vuwall har historisk været ledende i branchen og udviklet produkter i højeste kvalitet inden for udvikling af avancerede kontrolrumsløsninger og videovægge – produkter, der opfylder de specifikke behov i kontrolrum verden over.

VuWall har etableret sig som en ledende partner for organisationer, der kræver avancerede og pålidelige løsninger til deres kontrolrum. Med 15 års erfaring er VuWall fortsat med til at sætte standarden for innovation og kvalitet i branchen og øge operatørernes effektivitet og øge både sikkerhed og reaktionstid i kritiske situationer.

Kontrolrum
Kim Rasmussen

Fineman og VuWall

Hos Fineman er vi stolte af at være den officielle, danske distributør af VuWall, og gennem mange år har vi leveret adskillige VuWall-løsninger til vores slutkunder i tæt samarbejde med vores partnere. Gennem vores ekspertise og erfaring inden for AV-teknologi og kontrolrumsløsninger har vi etableret os som en førende leverandør af VuWall-produkter. Det sikrer samtidig at vores kunder får de bedste løsninger tilpasset deres specifikke behov.

Vi er dedikerede til at levere førsteklasses produkter og den bedste service, når vi hjælper vores kunder med at optimere deres sikkerhed og arbejdsprocesser.

Se udvalget af VuWall produkter i Finemans webshop.

VuWall produkter

VuWall har en bred vifte af produkter til avancerede kontrolrum og videovægge, herunder skalerbare og kraftfulde videovægsprocessorer og intuitive softwareløsninger. Produkterne er designet til – på en enkel og præcis måde – at administrere og styre organisationens indhold på tværs af flere skærme.

Med VuWall controllers kan du designe skræddersyede kontrolrum, der effektivt håndterer og overvåger kompleks information, hvilket er ideelt i sikkerhedscentre, overvågningsrum og kontrolrum i kritisk infrastruktur.

Ikke alene forbedrer du operatørernes arbejdsmiljø og reaktionstid med en VuWall løsning, du kan også forhindre at farlige situationer eskalerer ved at sikre, at de løses hurtigst muligt, når de opstår.

VuWall PAK

Med VuWall PAK™ og PAK KVM får du en kraftfuld kontrolenhed, der ikke alene gør det muligt at administrere flere skærme og kilder, men også sikrer dine data.

VuWall PAK er ideel til kontrolrum, hvor effektiv styring og overvågning af flere kilder er afgørende. Det modulære princip gør det enkelt at udvide den eksisterende skærmvæg eller etablere ekstra vægge på andre lokationer.

PAK KVM bygger på samme teknologi, men er optimeret til operatørpladser, hvor de indbyggede KVM-features som f.eks. OSD-menuer kommer til sin ret.

VuStream

VuStream er en række fleksible løsninger til videostreaming, der kan levere video i høj opløsning i realtid over IP – også med KVM funktionalitet.

VuWall Servers

VuWall server hardware er hjertet i løsningen, der sikrer, at signalerne distribueres præcist derhen, hvor de skal vises. Hardwaren er designet til ydeevne af første klasse og høj pålidelighed. Med VuWall server hardware får du mulighed for nemt at administrere og styre alle dine skærme og kilder.

VuWall TRx software

Softwaren VuWall TRx er en fremtidssikret løsning til styring og kontrol af videovægge og AVoIP-systemer. Med TRx softwaren kan du nemt administrere, distribuere og styre indhold på tværs af flere skærme og enheder fra en centraliseret platform.

VuWall TRx har en intuitiv brugerflade, der med en enkel drag-and-drop-funktionalitet giver brugeren mulighed for at konfigurere videovægge, oprette og administrere forskellige layouts og ændre de viste kilder. Softwaren understøtter en række streamingprotokoller og streamingenheder, hvilket giver dig en høj fleksibilitet til at tilpasse løsningen efter organisationens specifikke behov.

ControlVu betjeningspaneler

Med ControlVu™ får du en nem og intuitiv betjening via touch-panel uden behov for avanceret programmering. Det gør det nemt for brugeren at administrere og styre hvilke kilder de vil have vist hvor. Opsætningen af betjeningspanelernes brugerflade designes og tilpasses enkelt i den web-baserede applikation.

Løsninger designet til flere geografiske lokationer

VuWalls løsninger er designet til at kunne køre over flere geografiske lokationer, hvilket gør det ideelt til virksomheder med kontorer og faciliteter på forskellige geografiske lokationer. Det gør det muligt med høj sikkerhed og oppetid at centralisere styringen af videovisninger på tværs af organisationen.

Uanset om det er til kontrolrum, mødelokaler, uddannelsesinstitutioner eller digital signage, får du med VuWall en løsning, der ikke alene passer til organisationens specifikke behov, men også sikrer jeres data.

Vi kan hjælpe

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvordan Fineman og VuWall kan hjælpe dig med at skabe innovative og effektive AV-løsninger?

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Modtag vores nyhedsbrev