Lær Fineman A/S bedre at kende

Fineman kontorbygning

Fineman holder til i Værløse, tæt på København, trådte ind på markedet i 1991, hvor vi startede som distributør for IT-tilbehør.

I en sektor og tid, som konstant genopfinder sig selv, har Fineman været et skridt foran konkurrenterne i mere end 20 år. Via pålidelige og højtydende grafiske produkter distribueret på IT-markedet, slog Fineman oprindelig sit navn fast som IT-distributionsvirksomhed. Senere begyndte markedet for monitorer at definere sig selv, og med dette opstod også behovet for at distributionsvirksomhederne søgte løsninger udover dens standardprodukter.

Hos Fineman tilbyder vi vores kunder en unik produktportefølje. Som specialist tilbyder vi en bred vifte af innovative løsninger til industriel og professionel anvendelse. Vores services er tilpasset vores kunders individuelle behov for professionel service, på alle vores forretningsområder.
Siden LCD-teknologiens begyndelse, har Fineman valgt at specialisere sig og koncentrere sig om dette område. Med grafiske processer til industrielle, medicinske eller andre meget specielle formål, skal vores produkter kunne tilpasses disse behov.

Inden for medicinsk anvendelse er der de seneste år sket en markant ændring, da digitaliseringen har fundet vej til diagnostik- og analyselokalerne på hospitaler og medicinske institutter.

Den voksende efterspørgsel var årsagen til at fokusere på medicinske applikationer, hvor Fineman i dag spiller en væsentlig rolle på sit lokale marked. I dag understøtter vi det skandinaviske marked med produkter udviklet til at følge efterspørgslen fra nøglemarkederne, som vi arbejder på.

I dag spiller Fineman A/S rollen som “Special Imaging distributør”. Vores kunder ønsker typisk at differentiere sig fra deres konkurrenter, og ved at vælge en Fineman display løsning kan de gøre præcis det. Kunderne oplever, hvad det vil sige at samarbejde med en virksomhed, som har sin nøglekompetence inden for grafiske applikationer i forskellige markedssegmenter.

Et strengt og omfattende QS-system samt endelige inspektioner af produkter med 100% test af systemløsninger før afsendelse, sikrer en høj kvalitet og pålidelighed med hensyn til vores produkter og løsninger. Endvidere leverer vi komplet teknisk eftersalgsservice, RMA og reparationsservice.

Fineman opererer i en industri hvor virksomheder kommer og går, hvilket gør vores førende markedsposition endnu mere unik. Vi vil fortsætte med at levere produkter og løsninger for at imødegå vores kunders behov, som endnu ikke er tilgodeset af de eksisterende løsninger.

Bliv klogere på Fineman A/S historie

1984 Virksomheden grundlægges som UniQ ApS

1991 Virksomheden skifter selskabsform fra ApS til A/S

1996 Bliver den førende producent af avancerede arbejdsstationer og grafisk distributør

2001 Virksomhedens ændre navn til Fineman A/S, da den opkøbes af direktøren

2003 Medical Division grundlægges

2005 Virksomheden opnår en AAA-rating af Dun & Bradstreet

2006 Modtager den største ordre i Skandinavien på 800 diagnostiske og kliniske arbejdspladser, herunder service og vedligeholdelse, fra Region Hovedstaden.

2009 Fineman GmbH etableres i Tyskland

2012 Etablering af salgs- og partnerkanaler i Sverige, Norge og Finland