Kontrolrumsløsninger

Fineman tilbyder avancerede kontrolrumsløsninger, designet til at opfylde moderne organisationers komplekse behov.

Vores løsninger er både innovative, avancerede og brugervenlige og designes i partnerskab med VuWall.

Avanceret teknologi

Vores kontrolrumsløsninger kombinerer avanceret teknologi med innovative funktioner, så dit team kan overvåge og styre kritiske processer effektivt. Vi forstår vigtigheden af præcision og pålidelighed i kontrolrummet, og vores løsninger er designet til at give dig netop dette.

Kontrolrum
Kontrolrum

Brugervenlig betjening

Vores løsninger er udviklet med fokus på brugervenlighed. På den måde kan jeres team hurtigt sætte sig ind i systemet og udnytte dets fulde potentiale. Med intuitiv grænseflade og enkle kontrolmuligheder kan I sikre en jævn arbejdsgang og en mere effektiv håndtering af kontrolrummet.

Styring af skærmenes visning kan nemt foretages på det brugervenlige touch-panel, som en superbruger nemt selv kan ændre opsætningen på. Det fjerner behovet for eksterne konsulenter til at foretage mindre justeringer, hvilket sparer tid, penge og sikrer jeres fleksibilitet.

Integration med Milestone videoovervågningssoftware

VuWall har integration med Milestone videoovervågningssoftware, der integrerer betjeningen direkte i processoren. Det giver jer mulighed for at vise Milestone-kilder som en integreret del af videovæggen.

Udfordringer i kontrolrummet

I mange kontrolrum er operatørerne nødt til at arbejde med én mus og ét keyboard til hvert system, hvilket betyder, at de skal håndtere flere mus og keyboards på samme tid. Det kan medføre forsinkelser og frustration, når betjening af mus og keyboard ikke er optimal.

Desuden kan det være svært for operatørerne at klikke gennem flere lag for at nå til den ønskede handling, hvilket kan nedsætte reaktionshastigheden. Herudover kan manglende synlighed af relevante billeder ved alarmer og andre notifikationer hæmme identifikationen og dermed nedsætte operatørernes effektivitet.

VuWall løser disse udfordringer

VuWall løser disse udfordringer i kontrolrummet ved at tilbyde en løsning med ét keyboard og én mus til at styre alle systemer. Ved at anvende avancerede, men let betjente KVM-løsninger kan operatørerne hurtigt og effektivt navigere mellem forskellige systemer. Ydermere kan man opsætte trigger-alarmer, som sikrer,
at operatørerne får lige præcis den information, der er nødvendig og ikke en masse ”støj”. På den måde reduceres tidsforbruget i kritiske situationer og kan potentielt forhindre kritiske hændelser.

Høj sikkerhed og overholdelse af standarder

VuWall er et system med høj sikkerhed og lever op til de højeste krav inden for stat og forsvar. Det gør VuWall kontrolrumsløsninger ideelle til organisationer, der har strenge sikkerhedsstandarder og kræver høj pålidelighed i driften.

Skalerbare løsninger

VuWall kontrolrumsløsninger er skalerbare, og det IP-baserede PAK-system gør det nemt at udvide systemet, når behovet opstår. Uanset om du har brug for at tilføje flere enheder eller funktioner, er løsningerne designet til at vokse med din virksomhed.

 

Remote løsninger

Med VuWall løsninger er det muligt at oprette kontrolrum på flere andre geografiske destinationer, der kan forbindes via en VPN-forbindelse og give adgang til de samme kilder som i det centrale kontrolrum.

Det giver jeres organisation fleksibilitet og mulighed for at operere effektivt fra forskellige lokationer.

LCD- og LED-videovægge

VuWall løsninger kan både køre med LCD-videovægs monitorer og LED-løsninger, som har en meget lang levetid og giver ét stort display uden sorte streger i billedet. På den måde sikres en klar og problemfri billedvisning, der er ideel i et kontrolrum.

Skræddersyede løsninger

Hos Fineman ved vi, at ingen kontrolrum er ens. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine unikke behov. Vores erfarne team er klar til at hjælpe dig med at designe og implementere den perfekte kontrolrumsløsning for din organisation.

Distributør og samarbejde med forhandlere

Fineman er officiel distributør af VuWall og arbejder tæt sammen med et antal forhandlere, der kan levere en komplet løsning inkl. display og montering. Vi har specialuddannede teknikere, der støtter de partnere, som står for implementeringen.

Kontakt os for et indledende besøg

Hvis du ønsker et indledende besøg og vurdering af, hvordan vi kan integrere en VuWall-løsning i jeres kontrolrum, kan du udfylde nedenstående kontaktformular, og vi vil kontakte dig for en indledende snak.

Tag fat i vores eksperter

Har du brug for rådgivning om en særlig løsning eller et bestemt produkt?

Søren M. Andersen
Tech. Sales Manager / Partner

Søren M. Andersen

Modtag vores nyhedsbrev

Vælg forretningsområde *