Dexon: Innovative videoprocessorer

DEXON Systems har over 20 år været en ledende producent af produkter til AV-industrien. De mange års erfaring inden for udvikling af avancerede AV-løsninger sikrer en høj standard i produkternes kvalitet og egenskaber.

Fineman er den officielle distributør af Dexon Systems i Danmark. Vi ser Dexon som et stærkt entry-produkt på markedet med en særdeles attraktiv pris, der åbner for avancerede AV-løsninger til en bred gruppe af virksomheder.

Se udvalget af Dexon produkter i Finemans webshop

Fineman

DEXON Systems: En innovator i AV-løsninger

Kim Rasmussen

Videoprocessorer

Videoprocessorerne fra DEXON Systems gør det muligt for dig at bearbejde og optimere videoindhold i realtid. Processorerne understøtter flere forskellige videoformater og opløsninger, hvilket er med til at sikre skarpe og klare billeder.

Matrixswitchere

Med matrix-switchere kan du opnå en fleksibel routing af video- og lydsignaler på tværs af forskellige kilder og displays. Dette er særligt anvendeligt i store AV-installationer, hvor du har behov for at tilslutte og styre mange enheder på en effektiv måde.

Multi-viewere

Multi-viewere er en perfekt løsning til brug sammen med LED-skærme, hvor du har behov for at vise flere kilder samtidigt i forskellige formater og opløsninger – på en enkelt skærm eller på flere skærme.

Vi kan hjælpe

Kontakt os i dag

Vil du vide mere om, hvordan Fineman og Dexon kan hjælpe dig med at skabe innovative og effektive AV-løsninger? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker.

Modtag vores nyhedsbrev