Videovægge (eller Video Wall)

Videovægge er en fantastisk måde at skabe en imponerende visuel oplevelse. De kan blandt andet bruges af virksomheder og i kommercielle rum.

En videovæg er en samling af skærme, der er forbundet og arbejder sammen som én stor skærm. Det gør det muligt at vise forskellige typer af indhold på en dynamisk og fleksibel måde. Indholdet kan inkludere alt fra reklamer og præsentationer til overvågningsvideoer og grafisk information.

Videovæg i lufthavn

Hvad kan videovægge bruges til?

Kontrolrum og overvågning

Videovægge er ideelle til kontrolrum, hvor man kan overvåge flere feeds og data i realtid. Fordelen er, at det gør det lettere at træffe hurtige beslutninger.

Præsentationer og konferencer

I virksomheder bruges videovægge ofte til at skabe synlige og visuelt flotte præsentationer. Det kan f.eks. hjælpe med til at øge engagementet blandt medarbejderne og deltagere på konferencer.

Detailhandel og reklame

I butikker bruges videovægge til at skabe en interaktiv og mere spændende shopping oplevelse. Det kan være et vigtigt redskab til mersalg og kundeloyalitet.

Underholdning

I biografer, teatre og på spillesteder kan videovægge bruges til at skabe spektakulære visuelle effekter på og omkring scenen. Som informationsmedie kan de også hjælpe med øget fokus på og mersalg af mad og drikkevarer og en generelt bedre brugeroplevelse.

Offentlige rum

I offentlig transport som lufthavne og på stationer bruges videovægge til at videregive information og vejledning til de rejsende, så vigtig information er tilgængelig og let at forstå for den rejsende. De kan også bruges mere kommercielt til at vise reklamer og på den måde bidrage med ekstra omsætning.

Hvad skal man overveje, når man laver en videovæg løsning?

Skærmtype og opløsning

Hvilken type skærm, der passer bedst til dit behov? LED-skærme er et godt valg til store videovægge, mens LCD-skærme kan være bedre til mindre installationer.

Det er også vigtigt at man vælger en skærmopløsning, der sikrer at billedet står skarpt under de aktuelle forhold.

Indholdsstyring

Vælg en løsning, der giver fleksibilitet og kontrol over det indhold, der skal vises på videovæggen. Det giver dig mulighed for at vise flere kilder og forskellige layouts. Fineman har et stort udvalg af afspillere til digital signage, til afvikling af indhold på skærmene. De kan leveres både med en software løsning eller uden.

Størrelse og skærmkonfiguration

Det er en god ide at tænke over den fysiske størrelse og konfiguration af videovæggen, så den passer til rummet og dine behov. Med en videovæg-controller kan du håndtere alle skærmene og deres opløsning, så billede og budskab står helt klart og tydeligt.

Belysning og placering

Overvej belysningen i rummet og placeringen af videovæggen, så du undgår blænding og refleksioner, der kan forstyrre visning af indhold.

Vedligeholdelse og support

Vælg en løsning, hvor du får god support og vedligeholdelse, så du kan opretholde videovæggen i en optimal stand og minimere nedetid.

Kramer tablet

Brugervenlig styring med Kramer Control

Med Kramers Control-løsninger får du en brugervenlig styring af din videovæg. Kramers Control-systemer er designet til at være intuitive og nemme at betjene – også for brugere uden teknisk baggrund.

Gennem en central styreenhed eller app kan du på en brugervenlig måde konfigurere, overvåge og styre din videovæg, skifte mellem forskellige indholdsformater og justere skærmlayouts.

Kramers Control-løsninger er også kompatible med en række tredjeparts enheder og systemer, så du får en integreret og problemfri styring af din videovæg.

Vores egenudviklede produkter inden for videovægge

Vores egenudviklede REFINE VideoWall systemer indeholder både delkomponenter, controllere samt software, som sikrer en stabil og gennemarbejdet løsning inden for videovægge. Vi har den viden og erfaring, der skal til, for at sammensætte både komponenter og software til en løsning, som passer lige netop jer.

Videovægsløsninger fra Kramer, Matrox og VuWall

Kramer

Kramer tilbyder en række videovægsløsninger, herunder videovæg-controllere og AV-over-IP løsninger, der kan styre indhold på en videovæg.

Kramers produkter er kendt for deres pålidelighed og alsidighed, hvilket gør det muligt at styre komplekst indhold effektivt.

Matrox

Matrox specialiserer sig i videovæg-controllere og grafikkort med høj ydeevne.

Deres løsninger gør det muligt på samme tid at køre flere video-streams og content-kilder. Produkterne er derfor ideelle til kontrolrum og overvågningsmiljøer.

VuWall

VuWall tilbyder en omfattende platform til styring og visning af videovægge. Deres løsninger inkluderer software til central styring af indhold og videovæg-controllere, der giver brugeren mulighed for at oprette og ændre layouts hurtigt og nemt.

Vores leverandører har alle forskellige tilgange til videovægge, men har det til fælles, at de giver brugeren kontrol og fleksibilitet over indholdet. Det gør vores løsninger velegnede til en bred vifte af anvendelser og miljøer.

Kontakt os for rådgivning

Er du interesseret i at høre mere om videovæg-løsninger fra Kramer, Matrox eller VuWall, og vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning, så udfyld kontaktformularen.

Vores team kontakter dig efterfølgende for at gennemgå dine ønsker og muligheder og, hvordan vi kan levere en god, skræddersyet videovæg-løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

Et udvalg af kunder, som vi har leveret til

Vejdirektoratet

Vejdirektoratets trafikcenter

24 skærme giver Vejdirektoratet overblikket over trafikken på hele Sjælland.

Kastrup Lufthavn

Videovæg i lufthavn

Videovægge i Kastrup Lufthavn viser reklamer døgnet rundt defineret efter målgruppen.

Cool Gray

Jakob foran videovæg

Cool Grays kunder får endnu en marketingkanal at markedsføre sig på.

Købsprocessen

Fineman er en niche distributør og vi sælger vores løsninger gennem et stærkt partner netværk. Det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig som kunde. Vi tager gerne den indledende dialog og gennemgår det rent tekniske og kobler herefter en relevant partner på et sted i forløbet.

Når du skal finde en løsning, der passer dine behov, er det vigtigt for os, at det er den rigtige løsning du ender ud med. Derfor har vi tit en masse opklarende spørgsmål, som gør at vi sammen finder det rigtige for lige netop jer.

Se vores proces her: 

Vi starter altid med at få afdækket jeres behov, så vi ved hvilket udstyr og software, der skal til for at løse udfordringen.

I vores showroom i Værløse, kan du altid komme forbi til demo af vores udstyr, så du kan se hvilke funktioner og muligheder, der er. Og måske også blive inspireret til andre muligheder.

Med vores erfaring og ekspertise rådgiver vi dig hele vejen i gennem, så vi sikrer os at du får den rigtige løsning.

Når vi har fundet den rette løsning til jer, sørger vi for at finde den rette partner til jer.

Til sidst sørger vi naturligvis for opsætningen af løsningen.

Book en tid i showroom

Videovæg i brug

.

Kom og oplev vores showroom i Værløse.

Her kan få en demo af vores display-IT udstyr og løsninger og blive inspireret til jeres løsning.

Ring og book en tid til en uforpligtende snak med Søren på tlf. 20195020.

Eller udfyld kontaktformularen herunder.