Display-IT Solutions

Specialister inden for digital visualisering

Hos Fineman er vi specialister og løser alle slags digitale opgaver og løsninger inden for visuel information og kommunikation, såsom videovægge, digital signage (digital skiltning, infoskærme og meget mere) og dertilhørende softwareløsninger, der gør det muligt at skræddersy løsninger til jeres virksomhed. Derudover leverer vi også PC’er, tastaturer og skærme til industri og marine, som kræver hårdføre kvalitetsprodukter.

Stabile og fremtidssikrede løsninger

Vores viden og erfaring kombineret med vores stærke og langvarige partnerskaber sikrer, at vi altid leverer stabile og fremtidssikrede løsninger. Og mens teknologien udvikler sig i hastig fart, følger vi med og er klar til at vejlede jer om alle de muligheder og løsninger, der findes på markedet.

Vores løsninger

Vi har løst opgaver inden for videovægge til butikker og virksomheder, til Vejdirektoratets TrafikInformationsCenter, også kaldet ”trafiktårnet”, som indsamler information om trafiksituationen i hele landet og til det digitale reklamesystem i Kastrup Lufthavn, som kan vise reklameindhold afhængig af den eller de personer som ser på skærmene.

Købsprocessen

Fineman er en niche distributør og vi sælger vores løsninger gennem et stærkt partner netværk. Det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig som kunde. Vi tager gerne den indledende dialog og gennemgår det rent tekniske og kobler herefter en relevant partner på et sted i forløbet.

Når du skal finde en løsning, der passer dine behov, er det vigtigt for os, at det er den rigtige løsning du ender ud med. Derfor har vi tit en masse opklarende spørgsmål, som gør at vi sammen finder det rigtige for lige netop jer.

Se vores proces her: 

Vi starter altid med at få afdækket jeres behov, så vi ved hvilket udstyr og software, der skal til for at løse udfordringen.

I vores showroom i Værløse, kan du altid komme forbi til demo af vores udstyr, så du kan se hvilke funktioner og muligheder, der er. Og måske også blive inspireret til andre muligheder.

Med vores erfaring og ekspertise rådgiver vi dig hele vejen i gennem, så vi sikrer os at du får den rigtige løsning.

Når vi har fundet den rette løsning til jer, sørger vi for at finde den rette partner til jer.

Til sidst sørger vi naturligvis for opsætningen af løsningen.

Book en tid i showroom

Videovæg i brug

.

Kom og oplev vores showroom i Værløse.

Her kan få en demo af vores display-IT udstyr og løsninger og blive inspireret til jeres løsning.

Ring og book en tid til en uforpligtende snak med Søren på tlf. 20195020.

Eller udfyld kontaktformularen herunder.

Hvorfor vælge Fineman?

Med Finemans erfaring og viden i ryggen, får du en løsning, der passer til dit behov.

Vi er en af Danmarks stærkeste nichedistributører. Vi kender alle vores produkter, fordi vi prøver dem af i praksis.

Når vi tager en ny vare hjem, sørger vi for at teste den sammen med de løsninger, som den kan indgå i. Så ved vi, hvad vi sælger, og hvordan løsningerne skal sættes sammen i praksis.

Der er utroligt mange muligheder indenfor Display-IT, og vi sparer hvert år mange penge for vores kunder ved, at de køber den rigtige løsning første gang.

28 år i branchen

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp.

Kontakt vores Sales team via formularen her eller gå til medarbejderoversigten >