Fineman og Kramer – audiovisuelle kvalitetsløsninger

Fineman og Kramer – audiovisuelle kvalitetsløsninger

I Fineman bestræber vi os på altid at levere den mest optimale løsning til vores kunder. Det lykkes i kombinationen af et godt samarbejde og vores stærke udvalg af kvalitetsprodukter.

Som distributør af Kramers produkter i Danmark kan vi tilbyde et endnu større udvalg af kvalitetsprodukter til gavn for vores kunder. Kramers produkter er udviklet med brug af den seneste teknologi – i alt fra signalstyring til avancerede skybaserede kommunikationsløsninger. De er konstant nyskabende, uanset om der er er tale om trådløse præsentationer eller rum- og AV-netværksstyring i cloudløsninger.

Skal vi finde den optimale løsning til jer?

Fineman deler Kramers syn på, at teknologi kan forstærke den menneskelige oplevelse og hjælpe mennesker med at udleve deres potentiale.

Det gælder også vores kunders potentiale. Når vi mødes hos jer eller i vores showroom, lytter vi nøje til jeres ønsker og spørger jer om de udfordringer, I står med. På den måde kan vi give jer målrettet rådgivning og skabe den optimale løsning til jer, så I kan udleve jeres potentiale.

Hele vejen har vi fokus på kvalitet, leveringssikkerhed, teknisk support og garanti.

Lad os mødes!

Jørgen

Lad os mødes!

Jørgen Enevoldsen
Senior Account Manager
je@fineman.dk
+45 22 70 44 73

Kramer tablet

Kramer Products

Kramer tilbyder tusindvis af specialiserede Pro AV-produkter til en lang række markeder og applikationer.

Alle Kramer produkter leveres med en global garanti og højt kvalificeret teknisk support.

Kontakt: Senior Account Manager, Jørgen Enevoldsen je@fineman.dk & +45 22 70 44 73

Kramer Solutions

Fra innovativ trådløs præsentation og samarbejde til revolutionerende rum styring indbygget i skyen og webbaseret AV-netværksstyring sætter Kramer Solutions en ny standard for AV/IP-konvergens.

Kontakt: Senior Account Manager, Jørgen Enevoldsen je@fineman.dk & +45 22 70 44 73