I krævende miljøer som signage, proceskontrol og overvågning er stabilitet over lang tid DEN vigtigste parameter. IBASE har bygget PC’ere til disse miljøer gennem mange år og er en de førende leverandører til disse markeder.

I samarbejde med Fineman har IBASE nu videreudviklet to af deres bestsellere, SI-12E og SI-122N.  Flere kunder har efterspurgt TPM chip i produkterne og det har vi lyttet til. V2 udgaverne af SI12E og SI122N har udover indbygget TPM2.0 chip også de vanlige IBASE dyder som effektivt passivt kølesystem, indbygget iSmart monitorerings værktøj og for SI122N’s vedkommende også rigtig Hardware EDID controller, der sikrer optimal stabilitet i multimonitor miljøer.

Et trin oppe af performancestigen finder vi SI-324N, den passive variant ad den meget populære SI-324. Takket være den nyeste embedded processorteknologi fra AMD er ydelsen på denne 4 kanals, passivt kølede player virkeligt høj.

Fineman Display-IT samarbejder med en lang række af de førende Signage og Collaboration producenter af software, så vi kan vejlede dig i dit valg uanset om du er partner eller slutkunde.