Industri og marine

IT-udstyr til hårdføre industri- eller fødevareproduktionsmiljøer

Vi forhandler bl.a. industri tastaturer, panel PC’er og specialskærme til de steder, hvor du ikke kan anvende en standard kontorskærm. Det gælder bl.a. indenfor food-tech industrien, overvågning o.lig. Der, hvor produkterne skal indgå i produktionsmiljøer, som kan tåle hårdfør behandling 24/7, herunder industriel rengøring. Det kræver hårdføre produkter og specialdesignet udstyr. Det samme gælder for marineindustrien, der ligeledes har høje krav til deres udstyr. Her har vi leveret udstyr til både de små fiskekuttere og til de største containerskibe.

Mange års erfaring inden for både industri og marine

Vi har forhandlet skærme og andre produkter til industrien og skibe i mange år og kender derfor produkterne ud og ind, som er designet til de unikke krav, der stilles til disse miljøer. Vi har bl.a. leveret industritastaturer til Novo Nordisk, panel PC’er til Arla og specialskærme til Cooper Surgical – alt leveret gennem vores forhandlernetværk.

Hvis du vil teste produkterne, kan du låne dem og prøve dem af i det rigtige miljø. Vi er i øvrigt lagerførende i produkterne, så vi leverer, når du har behovet.

Vi står klar til at rådgive og sammensætte den helt rigtige løsning til jer. Kontakt os i dag.

Købsprocessen

Fineman er en niche distributør og vi sælger vores løsninger gennem et stærkt partner netværk. Det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig som kunde. Vi tager gerne den indledende dialog og gennemgår det rent tekniske og kobler herefter en relevant partner på et sted i forløbet.

Når du skal finde en løsning, der passer dine behov, er det vigtigt for os, at det er den rigtige løsning du ender ud med. Derfor har vi tit en masse opklarende spørgsmål, som gør at vi sammen finder det rigtige for lige netop jer.

Se vores proces her: 

Vi starter altid med at få afdækket jeres behov, så vi ved hvilket udstyr og software, der skal til for at løse udfordringen.

I vores showroom i Værløse, kan du altid komme forbi til demo af vores udstyr, så du kan se hvilke funktioner og muligheder, der er. Og måske også blive inspireret til andre muligheder.

Med vores erfaring og ekspertise rådgiver vi dig hele vejen i gennem, så vi sikrer os at du får den rigtige løsning.

Når vi har fundet den rette løsning til jer, sørger vi for at finde den rette partner til jer.

Til sidst sørger vi naturligvis for opsætningen af løsningen.

Book en tid i showroom

Videovæg i brug

.

Kom og oplev vores showroom i Værløse.

Her finder du de fleste af vores løsninger, så du kan blive inspireret til lige netop den løsning, der passer til jer.

Ring og book en tid til en uforpligtende snak med os. Eller udfyld kontaktformularen herunder.

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp.

Kontakt vores Sales team via formularen her eller gå til medarbejderoversigten >