Her hos Fineman Display-IT er vi stolte af at have samarbejdet med Matrox i over 20 år. Med baggrund i Matrox’s unikke viden indenfor multimonitor AV over IP løsninger sammensmeltes teknologierne nu i Extio3, et produkt vi ser store perspektiver i.

Med Extio3 får man mulighed for at extende op til 4 1080p60 signaler eller 1 4Kp60 over et standard Gigabit netværk, dette vel at mærke incl. Tastatur, Mus, Audio og USB. Man kan køre Extio3 i one-to-one, many-to-one, one-to-many, eller many-to-many konfiguration, så alle behov er dækket ind.

Takket være muligheden for en afsender enhed i PCIe formfactor kan man nu blot sætte et ekstra kort i sin server/WS placeret i serverrummet og arbejde remote på sin plads op til 1km væk, alt sammen med et minimum af latency og maksimal billedkvalitet og ydeevne.

Via den medfølgende Extio Central Manager får du det store overblik over alle tilsluttede enheder og kan nemt og enkelt styre alle parametre, som brugeradgang, båndbredde forbrug og netværksopsætning.

I kombination med en Refine Videowall Controller samt markedsledende videowall management software fra Matrox eller VuWall giver Matrox Extio3 helt unikke muligheder for at dimensionere videovægge til kontrolrumsmiljøer.

Ring eller skriv til os for at aftale en live-demo af systemet, så kan vi få en god snak om mulighederne med disse unikke produkter.

Se video præsentation af Matrox Extio3 her