Endoskopi

Med Fineman som din leverandør af engangsartikler til endoskopi, sikrer du dig kompetent rådgivning og sparring inden for endoskopi fra vores produktspecialist , ligesom du sikre dig rigtige kvalitetsprodukter til dine endoskopiske procedurer.

Vores produktsortiment tager udgangspunkt i vores kunders behov, og med vores store viden og erfaring inden for endoskopi, kan vi udvælge de leverandører der lever op til vores krav om kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Hos Fineman foretrækker vi at give dig produktspecifik vejledning. Derfor deltager vi gerne i dine endoskopiske procedure, hvor vi kan rådgive og anbefale omkring den rigtige løsning, med udgangspunkt i jeres processer. Dette sikre jer at I kan fastholde jeres rutiner og processer, i sparer tid i forhold til research, og mindsker risikoen for fejlkøb/fejlinvestering.

Vores mål er at opbygge et bredt sortiment af produkter der anvendes til endoskopiske procedure. Skulle du have brug for et produkt, som du umiddelbart ikke finder i vores sortiment, hjælper vi dig gerne med at finde det rette eller henviser til anden leverandør.

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter, ønsker at blive ringet op, eller andet?

Kontakt vores Sales Team,
via formularen.

Medarbejder