Barco

Barco er producent af skærme til en lang række industrier. Det strækker sig fra skærme til flytrafik, forsvaret, digital biografer og over til sundhedssektoren.

Med næsten 20 års erfaring, har de med innovation og deres brede sortiment gjort deres position unik og førende i deres branche.

Bred anvendelse

Barco dækker et meget bredt anvendelsesområde.

Alle deres skærme og arbejdsstationer giver nøjagtighed og effektivitet til rigtig mange arbejdsområder.

Barco har omfattende sortiment af højpræcisionsdisplaysystemer giver nøjagtighed og effektivitet til en lang række sundhedsområder, herunder radiologi, mammografi, kirurgi og klinisk gennemlæsning.

Med den stigende afhængighed af PACS-billedbehandling har højkvalitets softcopy kvalitetssikring aldrig været vigtigere end den er i dag. Diagnostiske displaysystemer skal være helt pålidelige og er afgørende for produktiviteten i radiologi afdelingen.

Samtidig udfordres hospitalerne til at finde kreative finansielle løsninger for at optimere deres ressourcer.

Barco leverer også integreret Digital Signage-teknologi – fra indholds værktøj til værktøjer til visualisering til interaktive løsninger.

Deres medieafspillere sikrer høj pålidelighed og giver bl.a. mulighed for at engagere forbipasserende gennem personlig interaktivitet.

Fleksibel platform

Bygget på en skalerbar, fleksibel platform, tilbyder vi ubegrænset frihed til at designe indbydende digital skiltning. Denne platform kan bruges til både små, mellemstore og store installationer.

Hvilke produkter kan du købe af os?

Hos Fineman forhandler vi diagnostiske-, kliniske- og endoskopimonitorer, samt QA-WEB kalibreringssoftware og grafikkort.

Er du i tvivl om hvilken skærm du skal bruge, så kan du bruge Barco konfigurator.

http://www.barco.com/en/medical/productfinder/

Vi i Fineman A/S kan tilbyde Barco´s brede sortiment til vores kunder i Danmark og Tyskland.

Hvis du har spørgsmål som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.