EIZO

EIZO betyder ‘billede’ på Japansk, de udvikler og producerer visuel teknologi, High-End monitorer og display systemer.

EIZO integrerer hardware og software teknologi med rådgivning, web hosting og andre services, så kunder indenfor kontor, grafisk, medicin, maritim og andre arbejdsområder kan arbejde mere komfortabelt, effektivt og kreativt.

EIZO har hovedkontor i Japan og har udvikling og produktion i Japan, Kina, Tyskland og USA. EIZO er repræsenteret i mere end 80 lande.

 

EIZO tilbyder skærme, som sikrer kunderne lave driftsomkostninger og brugerne ergonomi og synskomfort i særklasse – med en garanti på hele 5 år.

Sammenholdes pris, driftsomkostninger, ergonomi og miljøbelastning er EIZO i særklasse. Vores vision er at kunne tilbyde de bedst tænkelige produkter, som kan bidrage til et godt arbejdsmiljø for brugerne og samtidig sikre kunderne lave omkostninger, uden kompromisser som påvirker brugernes daglige arbejde og produktivitet negativt.

EIZO skærme produceres på egne fabrikker i primært Japan og Tyskland hvor kvalitet og miljø tænkes ind i hver en detalje.

 

Spar penge med god samvittighed.

EIZO skærme er bygget til at holde og spare på energien hver dag i mange år, hvilket understreges af markedets bedste garanti på 5 år – derfor er EIZO et godt valg for virksomheder, der har fokus på totalomkostningerne frem for anskaffelsespris, præcis som den billigste bil på markedet sjældent er det bedste køb totaløkonomisk, så har EIZO skærme mange fordele, som mere end opvejer en eventuel prisforskel til mere energi og miljøtunge skærme.

EIZO er også en af de få producenter, hvis ikke den eneste i verden, der selv producerer på egne fabrikker, og derved sikrer miljø og arbejdsforhold i særklasse – i dag er det mere reglen end undtagelsen at IT og elektronikproducenter flytter produktionen til store samlefabrikker der producerer for flere mærker samme sted. Resultatet er desværre ofte produktion under kritisable miljø og arbejdsforhold.

EIZO går ikke på kompromis med miljø og arbejdsforhold for at opnå en kortsigtet besparelse. Dette sikres ved at udvikle og producere på egne fabrikker. Dette sikrer kunderne et produkt i særklasse – som understøttes af 5 års garanti og medfølgende god samvittighed. Ikke al kvalitet er synlig, men EIZO tåler enhver sammenligning og vi opfordrer vores kunder til at vurdere og teste EIZO, for ved selvsyn at konstatere de mange fordele der er.

 

Vi i Fineman A/S kan tilbyde et udvalg af EIZO produkter til vores kunder i Danmark og Tyskland.

 

Udvalget finder du ved at klikke her

 

Hvis du har spørgsmål som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.