iBASE Technology

iBASE Technology Inc. er en velrenommeret producent og leverandør af industrielle bundkort, indlejrede systemer, panel-pc’er, digital signagespillere og netværksapparater i Industrial PC.

Siden etableringen i 2000 har iBASE haft produktion af produkter af høj kvalitet.

De tilbyder et komplet udvalg af produkter til digital skiltning på tværs af markeder, herunder detailhandel, fastfood, turisme og uddannelse.
Afhængigt af krav kan der vælges modeller baseret på ydeevne, antal skærme (op til 12 pr. videovægafspiller) og opløsnings- og ventilationsdesign.
iBASE Digital Signage-afspillere har avanceret fjernstyring, der nemt opdaterer indhold.

Indendørs digital skiltning

iBASE producere pålidelige systemer til døgnåben drift i kommercielle miljøer som indkøbscentre, restauranter, banker og lufthavne, hvor forholdene i temperatur, fugtighed og omgivende belysning er konsistente.

iBASE bruger komponenter i verdensklasse, herunder industrielle processorer fra Intel og AMD med høj pålidelighed og lange produktlivscykluser. Fra enkelt til flere udgangsdisplayer, passiv eller aktiv køling, kan iBASEs produkter fuldt ud opfylde og tilfredsstille kundernes behov til forskellige applikationer og sektorer.

 

Udendørs digital skiltning

IBASE tilbyder en række robuste udendørs digitale signagespillere med stor driftstemperatur, bred vifte af DC-strømindgangsstyring til drift i barske miljøer eller i køretøjer.

Digitale menukort og offentlige busser er nogle af de eksempler, der anvendes til disse systemer. De egner sig rigtig godt i ukontrollerede, barske miljøer, hvor de udsættes for direkte sollys, stor variation i temperatur og ekstreme vejrforhold. Selv under vanskelige forhold leverer iBASEs udendørs skiltningsløsninger den samme ydeevne som dens indendørs modstykker, samtidig med at de giver modstand mod støv og snavs.

 

Deres industrielle panel PC produkter er pålidelige og multifunktionelle.

 

Hos Fineman er vi forhandlere af en del af iBASEs produkter

Du finder alle vores iBASE produkter her

 

Vi i Fineman A/S kan tilbyde iBASE sortiment til vores kunder i Danmark og Tyskland.

Hvis du har spørgsmål som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.