Qbic technology

 

Med Qbics Industrial & Commercial-baserede IT-baggrundsingeniører, har de specialiseret sig i felter fra SFF (Small form factor) embedded computere, mobil PC, servere til SMART-systemer.

Deres team for forskning og udvikling er sofistikeret med at udvikle professionelle ARM / X86-baserede teknologier til forskellige vertikale markeder og efterspørgsel. Ligeså deres interne R & D, Mekaniske, elektronik til Industrielt design, er de i stand til at designe og udvikle produkter fra ground-up. Med et sådant niveau af infrastruktur tilbyder Qbic ikke kun en standard produktlinje, men også tilpassede tjenester med innovative, banebrydende og prisbelønnede teknologier.

 

Qbic produkter gennemgår en række strenge testprocesser og kvalitetssikringsprocedurer på alle niveauer fra design til produktion. Alle Qbic produkter opfylder FCC og CE standarder.

 

Vi forhandlere bl.a. deres 10.1-tommers PC-panel. Disse er designet smart og kan monteres på enhver overflade. Disse tillader forskellige integrationer og med det moderne design.

 

Vi i Fineman A/S kan tilbyde et udvalg af Qbic produkter til vores kunder i Danmark og Tyskland.

 

Udvalget finder du ved at klikke her

 

Hvis du har spørgsmål som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.