VuWall2

VuWall2 er en enkelt software platform, der kører dit AV netværk og videovæg oplevelse.
En kraftfuld softwareløsning til drift af store skærmsystemer og multi-monitor systemer. VuWall2 giver kontrol over alle tilsluttede signalkilder og muliggør samarbejde, distribution og interaktion af informationer i kontrolrummet mere effektivt.

Systemet er baseret på en intuitiv brugergrænseflade, der reducerer reaktionstiderne og gør driften af ​​videovægtssystemer mere produktive. Kontrolpaneldesigneren får mulighed for at oprette brugerdefinerede kontrolpaneler til forskellige typer mobilenheder uden behov for programmeringskendskab.

 

VuWall2 missionen

Takket være kraften og brugervenligheden i VuWall2 kan operatørerer i kontrolrummene koncentrere sig om deres mission og være mere produktive. For AV-integratorer, fleksibiliteten og den nemme konfiguration af VuWall-systemer, reduceres installationstiden på stedet og sikrer, at projekter kan leveres til tiden og indenfor budgettet. Ved at tilbyde højkvalitets intuitive visualiseringssoftwareløsninger til professionelle applikationer. Størstedelen af ​​deres udviklingsindsats er drevet af kundefeedback og industriens trends. Ved at lytte til slutbrugerne lykkes det at levere AV / IT-integratorer med løsninger, der er skræddersyet til deres behov, hvilket sikrer, at de er nemme at installere, nemme at bruge og nemme at vedligeholde.

 

Vi i Fineman A/S kan tilbyde VuWall2 til vores kunder i Danmark og Tyskland.

Hvis du har spørgsmål som du ikke kan finde på vores hjemmeside, er du velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.