Invitation til reception i anledning af nye lokaler
og 25 års jubilæum

Kære kunder, leverandører og venner af Fineman A/S

Det ville glæde os at se jer til reception i anledningen af vores nye lokaler og 25 års jubilæum torsdag den 7. juni 2018 mellem kl. 13:00 – 17:00 på Walgerholm 11, 3500 Værløse.

Vi har fra virksomhedens start ønsket at kunne skabe gode og indbydende rammer for vores aktiviteter. Med flytningen til Værløse mener vi at have fundet det sted som giver os de ideelle muligheder for at vise vores produktudvalg og kompetencer.

Vores bestyrelsesformand indleder receptionen med den officielle åbning af vores nye fantastiske konference faciliteter og Experiencecenter. Efter den officielle åbning bliver der rig lejlighed til rundvisning i huset og en snak med din kontaktperson.

Vi sørger for lidt godt til ganen i form af tapas og drikkevarer. Vi glæder os til at byde dig velkommen og håber du vil være med til at varme huset godt op, så vi sammen skaber den stemning, der fremover skal præge stedet.

Af hensyn til traktementet bedes du tilmelde dig gennem tilmeldingsformularen her under, eller til din kontaktperson senest fredag den 1. juni 2018, så vi kan købe rigeligt ind.

Tilmeld dig her