Fra Advantech kan vi nu levere den såkaldte POC-Lite panelPC. Ganske vist ikke medicinsk godkendt, men fortsat indkapslet i samme kabinet som de meget populære udgaver af de medicinsk godkendte enheder fra Advantech. Kabinettet er støv- og stænktæt, så du undgår at få noget ind til elektronikken og samtidig med til at hindre spredning af bakterier og vira. Produktet er særdeles velegnet til periferien i OP-stuen, i sterilrum, i vaskerum, i køkkener og medicinrum.

Altid vigtigt at checke, om skærmene igennem længere tid kan tåle aftørring med de gængse rengøringsmidler anvendt i hospitalet, herunder 1000 ppm kloropløsning. Forbliver overfladerne glatte eller korriderer de? Produkterne fra Advantech er testet til at tåle rengøring med de mest almindelige rengøringsmidler i hospitalet. Er fronten helt flad, så der ikke er kanter, hvor snavs, bakterier med mere kan samle sig? Er der åbninger på bagsiden og eventuelt blæsere indeni i enheden, som trækker støv, snavs, bakterier og andet ind i enheden med efterfølgende risiko for spredning af smitte.

Enheden er udstyret med en hurtig Intel KabyLake i5 processor, masser af porte og blandt disse 2 x isolerede LAN porte. Mulighed for at udvide med 2 x COM porte til tilslutning af det lidt ældre udstyr. Fungerer med Windows 10 eller Linux.

POC-Lite serien har standard 2 års garanti, og denne kan udvides op til 5 år.

Besøg vores store produktbibliotek på https://shop.fineman.dk/templates/group.asp?GroupGuid=476

For yderligere oplysninger kontakt os på tlf. 70 233 533 eller pr. mail på salg@fineman.dk