Infoskærme2019-11-28T15:06:02+02:00

Infoskærme

Gør det nemt for dine medarbejdere, kunder og brugere

Det seneste årti er brugen af informationsskærme steget eksplosivt grundet de positive prisudvikling på markedet. Én ting er sikkert; infoskærme er med til at øge informationsniveauet i virksomheden eller butikken.

Infoskærmene kan bruges til at byde sine kunder og klienter velkommen og informere om virksomheden, dens nyheder, begivenheder og meget mere. De kan opsættes i receptioner, kantiner eller mødelokaler og være med til at skabe et fællesskab på tværs af en organisation.

De kan også bruges aktivt i butikker, hvor man ved hjælp en infoskærm kan gøre reklame for nye produkter og tilbud – eller informere om begivenheder  såsom kommende udsalg, kundeevents, konkurrencer, sociale medier og meget mere.

Infoskærme kan også bruges til interne tal fra både salg, indkøb, HR, IT, lager eller produktion, således at hele organisationen er opdateret. Mange virksomheder bruger i dag dahsboards til at give medarbejderne indsigt i de vigtigste KPI-tal.

Infoskærme er et vigtigt værktøj i den moderne virksomhed.

Kontakt os her

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os for at få en uforpligtende snak om møderumsløsninger.
Kontakt os her

Købsprocessen

Fineman er en niche distributør og vi sælger vores løsninger gennem et stærkt partner netværk. Det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe dig som kunde. Vi tager gerne den indledende dialog og gennemgår det rent tekniske og kobler herefter en relevant partner på et sted i forløbet.

Når du skal finde en løsning, der passer dine behov, er det vigtigt for os, at det er den rigtige løsning du ender ud med. Derfor har vi tit en masse opklarende spørgsmål, som gør at vi sammen finder det rigtige for lige netop jer.

Se vores proces her: 

Vi starter altid med at få afdækket jeres behov, så vi ved hvilket udstyr og software, der skal til for at løse udfordringen.

I vores showroom i Værløse, kan du altid komme forbi til demo af vores udstyr, så du kan se hvilke funktioner og muligheder, der er. Og måske også blive inspireret til andre muligheder.

Med vores erfaring og ekspertise rådgiver vi dig hele vejen i gennem, så vi sikrer os at du får den rigtige løsning.

Når vi har fundet den rette løsning til jer, sørger vi for at finde den rette partner til jer.

Til sidst sørger vi naturligvis for opsætningen af løsningen.

Book en tid i showroom

Videovæg i brug

Oplev vores infoskærme i vores showroom

I vores showroom i Værløse, kan du få en uforpligtende demontration af vores display-IT udstyr og løsninger og blive inspireret til jeres kommende løsning.

Ring og book en tid til en uforpligtende snak på tlf. 20 19 50 20.

Eller udfyld kontaktformularen herunder.

Hvorfor vælge Fineman?

Med Finemans erfaring og viden i ryggen, får du en løsning, der passer til dit behov.

Vi er en af Danmarks stærkeste nichedistributører. Vi kender alle vores produkter, fordi vi prøver dem af i praksis.

Når vi tager en ny vare hjem, sørger vi for at teste den sammen med de løsninger, som den kan indgå i. Så ved vi, hvad vi sælger, og hvordan løsningerne skal sættes sammen i praksis.

Der er utroligt mange muligheder indenfor Display-IT, og vi sparer hvert år mange penge for vores kunder ved, at de køber den rigtige løsning første gang.

28 år i branchen

Brug for hjælp?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores produkter eller brug for hjælp.

Kontakt vores salgsteam via formularen her eller gå til medarbejderoversigten.

Seneste nyheder

1818/08/2021

Nye kraftige Small Form Factor grafikkort fra PNY

By |18/08/2021|

Selvom den generelle ydelse i de meget populære Small Form Factor (SFF) maskiner er højere end nogensinde, kommer de ofte til kort når det gælder 3D-visninger, multimonitor brug og mere krævende applikationer. PNY lancerer nu 4 nye kort til brug i m [...]