Så er fire Fineman kolleger fra vores medical-team atter tilbage i Danmark efter 3 meget hektiske dage på MEDICA, som er Europas største medical udstilling i Düsseldorf med et besøgstal dette år på 123.500. Dagene blev blandt andet benyttet til at besøge vores gode samarbejdspartnere og hentet ny inspiration.

Vi så den nye medicinsk godkendte batteriterminal med den superskarpe 4K billedopløsning, en opløsning som gør det muligt at skelne de fine nuanceforskelle i vævene. Fra samme producent lanceres en 20” batteriterminal med mulighed for at forbinde stregkodeskanner og printer direkte til terminalen og hente strøm derfra.

Hos vores mangeårige partner på monteringsløsninger CIMMED blev der konkurreret i hurtigste kabelintegration, hvor kablerne er skjult inde i armen. Kabelintegrationen gør naturligvis, at der ikke er nogle kabler synlige udvendig på armen, og som dermed samler støv og bakterier. De ydre flader er glatte og nemme at rengøre. I øvrigt var hurtigste tid for at føre et kabel igennem armen på blot 34 sekunder!

Nu glæder vi os til at præsentere de nye spændende produkter for vores kunder rundt omkring i Danmark, herunder nye kliniske monitorer, tabletPCer, All-in-One panelPCer, monteringsløsninger og kliniske tastaturer.

Hvis du ikke kan vente, så tag endelig fat i os, og vi kontakter dig asap.