8” størrelse med stor skærmopløsning på 1920 x 1200 og stor lysstyrke. Support af både Windows 10 IoT Enterprise og Android 6.0 operativsystemer. Udstyret med Intel Atom x5-Z8350 med Gorilla Glass 3 og multitouch projected capacitive touch. Der er indbygget WiFi, NFC, bluetooth 4.0, over-the-air (OTA) updates, GPS asset tracking og mulighed for 3G/4G LTE (data). Med batteritid op til cirka 8 timer og sin lave vægt på blot 590g kan enheden bruges på en hel vagt til mange forskellige formål, eksempelvis følgende:

  • Blodprøvetagning
  • Akut apps
  • EKG
  • Opdateringer til patientjournalen
  • Scanning af patientarmbånd, medicin, prøveglas m.m.

TabletPCen er IP65 tæt hele vejen rundt og er droptestet fra 4 fod.

Ekstra funktioner kan let tilføjes med de smarte tilbygningsmoduler såsom 20 graders eller 70 graders stregkodeskanner, LAN/COM modul, stregkodelæser. VESA docking med 2x USB 3.0+1x COM+1x LAN og opladestationer er ekstra tilbehør.

Den store lysstyrke gør det nemt at læse skærmen selv i meget lyse rum. De mange smarte funktioner gør tabletPCen til et særdeles velegnet værktøj især for sygeplejersken, som kan være mobil og registrere opdateringer i patientjournalen med det samme, og som kan holde patienten i fokus under dennes indlæggelse.

Se billeder af AIM-55

Advantech iHealthcare Channel-Partner CP